Bliv frivillige

Har du lyst til at være frivillige i IDA´s Venner ?
Vi har altid behov for nye frivillige til at give en hånd med til vores forskellige arrangementer – uden de frivillige kan vi ikke lave vores normale 12 -15 arrangementer om året, hvilket vil være ærgerligt og et tab for vores lokalsamfund på begge sider af Grønsund.

Hvad indebærer det at være frivillig ?
Du giver en hånd med til én eller flere af vores arrangementer – det kan være at sætte flag op rundt i Stubbekøbing eller på Bogø havn, lave kaffe, sætte telt op, dirigerer trafikken, “sælge” IDA´s Venner fra vores telt ved arrangementer som Havnens Dag, passe på vores gæster på en onsdagssejlads og hjælpe med tæpper og lignende, være pirat eller lave snobrødsdej til Piratsejlads, vaske og male IDA før sæsonstart, køre borde/bænk ombord til onsdagssejladser m.m.

Skal jeg have nogen kvalifikationer?
Nej, det kræver ingen kvalifikationer – kun lysten til at give en hånd med, og vi kan regne med, at du dukker op til din “vagt”. Vi har frivillige, der nok skal lære jer op, og som er tovholdere på de enkelte arrangementer.

Hvor mange timer er det om ugen?
Det er IKKE timer om ugen. Det kan være 4 timer én onsdag aften til nogle dage a 5 timer under Piratsejladsen eller en hel lørdag eller søndag (7- 8 timer) i forbindelse med Cykeldagen, Veterankøretøjs Dagen og andre dagsarrangementer. Det betyder også, at du sagtens kan være frivillig i IDA´s Venner med en maksimal indsats på 4 timer om året.

Hvordan tilmelder jeg mig?
Send en mail til post@idasvenner.dk med dit telefonnummer, så ringer vi til dig hurtigst muligt.